obiecte
27.12.2013
17:01
157 vizite
6 comentarii
, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Distribuie:

Set pom de iarna tip Nufar

Set pom de iarna tip Nufar

Mariana Claudia

Despre Mariana Claudia

Platina

6 raspunsuri pentru Set pom de iarna tip Nufar

 1. Luca a spus:

  Se mai găsesc instalații tip nufăr de cumpărat?

 2. Anton Pavel a spus:

  Bună! Văzând instalaţia cu nuferi am rămas extrem de surprins. Deţin una , dar deteriorată. Am crescut cu ea şi mi-am lăsat mereu privirea de copil să se scalde în visare atunci când ea clipea fericită de pe brad. Anul trecut, redescoperind-o, m-am ambiţionat să o readuc la viaţă. Însă sunt prea puţini nuferi întregi. Pentru mine a rămas un simbol puternic al copilăriei fericite pe care am trăit-o. Anul acesta, a plecat printre stele şi Tati meu şi nu a mai apucat să îmi vadă ambiţia dusă la capăt. Îmi doresc foarte mult un astfel de set sau măcar piese cu care să îl refac pe al meu. Mă puteţi ajuta? Mulţumesc!

 3. Anton Pavel a spus:

  Am izbutit sa obtin un set identic. Acum mai ramane sa cumpar bradul!

  • Ciprian Ciprian a spus:

   Ma bucur ca ai obtinut instalatia ce iti aminteste atat de mult de copilarie si sunt sigur ca Tatal tau este mandru si fericit!

   • Anton Pavel a spus:

    Mulţumesc pentru că eşti alături! Cu siguranţă de acolo, de Sus, Tati meu le va privi ,iar sufletul său va simţi iubirea celor ce îi poartă amintirea!

 4. Dan a spus:

  Exceptional. Fantastic. Am si eu un set de vreo 50 de ani si FUNCTIONEAZA. Azi l-am montat din nou. Dar mai vreau sa cumpar, asa ca, daca stiti cumva, sint amator. Mersi fain.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *