Membri

Daca esti pe “Amintiri frumoase”,  esti ca si noi, un nostalgic calator in vremurile copilariei si adolescentei, vremuri de mult trecute in sfera  timpului dar continuu prezente in sufletele noastre.

Ca si noi, ai mers la gradinita si te-ai  jucat cu caluti de lemn sau papusi cu parul carliontat, ai invatat poezi patriotice si ai mers la scoala unde ai studiat dupa manualul pe care nu l-ai putut uitat niciodata, ABECEDAR. Te-ai jucat batistuta, ascunselea, sticluta cu otrava, tarile, sotron, elasticul, telefonul fara fir, imparate luminate cat e ceasul, castelul, matele incurcate, etc.  Cu siguranta nici tu nu ai uitat de prima sticla de Pepsi sau de gustul Brifcorului dupa ce mancai o ciocolata Kiss sau o punga de Jelibon si punem pariu ca ai da orice pentru inca o guma Turbo.

Cand se dadea alarma de  “Desene Animate” fugeai cat mai repede in casa pentru a nu pierde nici macar un minut din noul episod pe care il asteptai toata ziua, apoi cand ai mai crescut,  nu scapai nici un episod din Black Beauty, Lassie, Arabela,  Edera,  Dallas,  Beverly Hills, Salvati de clopotel sau  Familia Bundy.

La majorat ai dansat pe ritmurile lui Michael Jackson,  Roxette,  Madonna,  U2,  Cyndi Lauper,  Jessica Jay,  Fun Factory, Metallica, Iris, Pasarea Phoenix  si asculti si acum muzica cu aceiasi placere.

Ca si noi iti place sa rememorezi amintirile frumoase din trecutul tau, al nostru, trecut in care ne uitam la televizoare alb-negru dar viata ne era plina de culoare, trecut in care nu aveam telefoane, laptop, tablete, dar comunicam mai mult si zaboveam din zori si pana-n seara pe afara, trecut pe care nu-l putem uita, pentru ca astfel am sterge cea mai frumoasa parte din noi.

Am creat “Amintiri frumoase” sa te cautam pe tine, cel ca noi, pentru a ne impartasi ce anume ti-a marcat pozitiv copilaria si adolescenta. Te poti inscrie gratuit pe site-ul nostru unde  poti posta articole sau imagini reprezentative anilor  ’70, ’80, ’90.

Te asteptam cu drag, pe tine, cel ca si noi! 🙂

http://www.facebook.com/groups/amintirifrumoase.ro